baltimore proef & beleef

zaalverhuur

Op waarschijnlijk een van de leukste plekken van Almere Buiten bevindt zich Restaurant Baltimore. Winkelend, zakelijk alsook uitgaanspubliek kan hier terecht. Kom en beleef al het moois en lekkers dat wij te bieden hebben. Onze mooie locatie biedt plaats aan 100 tot 200 mensen. Geniet van een drankje in onze mooie lounge bar of ons knusse terras, vooral als de zon schijnt.

Wij serveren gerechten met Europees-Mediterraanse invloeden. De chefs maken huisgemaakte gerechten op basis van eerlijke alsook verse ingrediënten. Wij streven naar de beste receptuur en vooral een optimale invulling van een gevarieerde kaart. Bovendien doen wij dit tegen een betaalbare prijs. U kunt bij Restaurant Baltimore terecht voor een lekker kopje koffie, goede lunch maar ook een heerlijk diner. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om onze bovenverdieping te huren.

Wilt u een zakelijk of privé evenement organiseren?

Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze sfeervolle bovenverdieping is voorzien van eigen bar en pooltafel. Er is voldoende ruimte voor een persoonlijke invulling van uw evenement.

Onze workshops worden ook op onze bovenverdieping gegeven. Benieuwd naar onze workshops? Lees hier meer: Cocktail workshop, Bierproeverij & Wineflight.

bel vrijblijvend naar 0655699642 voor meer informatie

zaal reserveren

de ideale plek om samen te komen

Baltimore laat u graag kennis maken twee van onze grote passies: eten en muziek. Bovendien kunt u er in de weekenden genieten van live muziek. Elke zaterdag treedt er een (cover)band op. Soul, jazz en funk zijn een aantal muzieksoorten die u zult horen. Een lekker avondje uit eten komt tenslotte niet alleen door de juiste specerijen, maar ook dankzij goede muziek. Het is een ideale plek om samen te komen voor een drankje of gezellig avondje uit. Wil u graag meer informatie over de verhuur van onze bovenverdieping of heeft u een andere vraag over ons? Neem gerust contact met ons, wij vertellen u graag meer.