baltimore proef & beleef

Cocktail workshop

Achter onze eigen bar wordt door een ervaren barkeeper de basisbeginselen van het cocktailshaken uitgelegd in onze Cocktail workshop. Zoals, waar komt het vandaan maar ook wat er allemaal mogelijk is. Het belangrijkste volgens ons is, in één woord, plezier.

In deze interactieve en gezellige workshop gaan jullie zelf aan de slag met het maken van cocktails. Uiteraard worden er ook een aantal genuttigd. De barkeeper leert u alles over het bereiden van een goede cocktail. Hij vertelt bijvoorbeeld welke materialen daarvoor nodig zijn. En ook hoe u onder andere thuis, met minder professionele spullen, lekkere cocktails kunt maken.

Voor ons ligt het accent op plezier maken alsook het genieten van de cocktails.

Hoe ziet deze Cocktail workshop eruit?

Tijdens de workshop maken we 3 cocktails. Het programma bestaat uit, ten eerste, een korte uitleg van de bartender over de bereiding van een cocktail. Ten tweede het maken van de cocktails met drank, verse sappen en vers fruit. En tot slot het zelf proeven en genieten van je cocktail.

De workshop duurt 2 uur. Dit tijd is nodig want we gaan 3 cocktails behandelen en bereiden.

Te reserveren vanaf € 22,50 p.p. (vanaf 8 personen).

Mail naar info@restaurantbaltimore.nl

Lees ook meer over onze Bierproeverij en Wineflight.

bel vrijblijvend naar 036-8448840 voor meer informatie

Inschrijven Cocktail workshop

de ideale plek om samen te komen

Baltimore laat u graag kennis maken twee van onze grote passies: eten en muziek. Bovendien kunt u er in de weekenden genieten van live muziek. Elke zaterdag treedt er een (cover)band op. Een ander concept is Soulfood. Soul, jazz en funk zijn een aantal muzieksoorten die u zult horen. Een lekker avondje uit eten komt tenslotte niet alleen door de juiste specerijen, maar ook dankzij goede muziek. Het is een ideale plek om samen te komen voor een drankje of gezellig avondje uit. Wil u graag meer informatie over de verhuur van onze bovenverdieping of heeft u een andere vraag over ons? Neem gerust contact met ons, wij vertellen u graag meer.