baltimore proef & beleef

High tea – Beer – Wine

Een High Tea is eigenlijk een lichte maaltijd waarbij je allerlei kleine zoete en ook hartige hapjes nuttigt. Tevens onder het genot van een kopje thee. Of bij onze High Wine en High Beer met een wijntje of biertje. Zoek je nog een leuke activiteit waarbij je gezellig met je vrienden of familie een hapje en drankje kunt nuttigen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

High Tea 17.50 p.p.

Of 20.00 p.p. (met Prosecco)
Verschillende kleine hapjes met daarnaast een heerlijk kopje thee.

High Wine 23.50 p.p.

Ontvangst met bubbels. Daarnaast krijg je 3 glazen wijn naar keuze. Je kunt kiezen uit witte maar ook rode wijnen (en maximaal 1 glas rosé). Geserveerd met kleine gerechtjes die tevens perfect bij de wijnen passen.

High Beer 23.50 p.p.

Je krijgt 4 bijzondere speciaal bieren. Geserveerd met kleine gerechtjes die tevens perfect bij de speciaal bieren passen.

Voor meer info, mail naar info@restaurantbaltimore.nl

Bekijk ook eens onze workshops: Cocktail workshop, Bierproeverij & Wineflight.

bel vrijblijvend naar 036-8448840 voor meer informatie

Inschrijven activiteit

de ideale plek om samen te komen

Baltimore laat u graag kennis maken twee van onze grote passies: eten en muziek. Bovendien kunt u er in de weekenden genieten van live muziek. Elke zaterdag treedt er een (cover)band op. Soul, jazz en funk zijn een aantal muzieksoorten die u zult horen. Een lekker avondje uit eten komt tenslotte niet alleen door de juiste specerijen, maar ook dankzij goede muziek. Het is een ideale plek om samen te komen voor een drankje of gezellig avondje uit. Wil u graag meer informatie over de verhuur van onze bovenverdieping of heeft u een andere vraag over ons? Neem gerust contact met ons, wij vertellen u graag meer.